Kjoler

Christabellas Kjoler 2011

Gallakjoler - Gallakjole 2010Festkjoler - Festkjole 2010

 

Hos Christabellas finder du både elegante lange kjoler og de mere flabede korte kjoler, og det er hurtigt, nemt og billigt at købe ny kjole online hos os. Vi lancerer nye kjoler i shoppen hver dag, og har du et skrabet budget, kan du også næsten altid finde en kjole til under DKK 100,- i vores OUTLET. Vi forhandler Fashion Kjoler såvel som de mere klassiske kjoler.

Hverdagskjoler - Kjoler 2010

Hvis du leder efter cocktailkjoler eller en kort kjole i Clubwear-stilen, anbefaler vi dig at kigge i vores Festkjole Katalog: Kjoler til Fest & Clubbing. Er du derimod på udkig efter en lang kjole til eksempelvis et bryllup, vil vi anbefale dig at kigge i vores gallakjole katalog: Kjoler til Galla. Hverdags kjoler til årstiden finder du i vores Hverdagskatalog: Kjoler til Hverdagsbrug. Vi har netop nu en masse skønne Sommerkjoler hjemme.

Plus Size Kjoler - Kjoler i store størrelser

 

Plus Size Kjoler

Vi har både lange kjoler og korte kjoler i alle størrelser og til alle aldre fra teenager til brudens mor(mor). Vores kjoler kan købes online eller i forretningen i Maribo. God fornøjelse med at kigge vores kjoler igennem. Leder du efter lang kjole eller efter kort kjole ? Vi glæder os til at hjælpe med udvælgelsen af den kjole, der passer netop dig!

Velkommen til Christabellas - din forretning med online kjoler .

 
 

 

 

Din indkøbskurv er tom!

Beach Suit - Sort

Beach Suit - Sort

100,00
250,00
Kundelogin
Opret konto
Nyhedsbrev
Artikler